Docenten

Mary-Ann en Jacques werken al jaren samen op verschillende plaatsen in Noord-Brabant waar talloze musicals zijn gemaakt: Sjakie en de Chocoladefabriek, Minoes, Vliegen Zonder Vleugels, De Kleine Prins, Alice in Wonderland, Icarus, Midzomernachtsdroom, Peter Pan, Opara, Hoe Smaakt Een Schilderij,  Sprookjes uit 1001 nacht, De Poort Van Kasjgar, Met open Ogen, Patchinga en Marietje Appelgat.

 

Vanaf het schooljaar 2016/2017 gaan ze voor zichzelf beginnen in Vught en omgeving met het maken van nieuwe, mooie voorstellingen met alles erop en eraan: prachtige kostuums van Ankie van den Meerendonk, eigentijdse decors van Henk van der Maazen en vakkundige grime van Hellen van den Meerendonk. Alle tekstrollen en zangsolo's worden uiteraard versterkt met de modernste geluidsapparatuur. De teksten komen uit de schrijvende hand van Yvon Haan

Mary-Ann Schonk
Mary-Ann Schonk

Regie en Choreografie

 

Ik heb de Toneelacademie Eindhoven gevolgd en de Dansacademie in Tilburg. Direct daarna begon ik met werken bij Scapino in school, dit waren danseducatieprojecten in het onderwijs.

Als choreografe/regisseur heb ik gewerkt bij theatergroepen Piccolino en Mik. Op dit moment doe ik dat met veel plezier in Rosmalen, Schijndel en Vught. Ook verzorg ik de regie van Musical Intermezzo. 

Vanaf 1993 maken Jacques en ik al met veel plezier spraakmakende producties. En we zijn er nog lang niet klaar mee! 

Jacques Noyons
Jacques Noyons

Componist en Muzikaal leider

 

Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium in Arnhem.

Op dit moment ben ik verbonden als componist en muzikaal leider aan diverse theatergroepen zoals 2-stage jeugd-theatergroep en Onze Musical.

In het verleden was ik muzikaal leider bij Stichting Musical Vught, Theatergroep de Kersouwe en MiK.

Verder ben ik werkzaam als vakleerkracht muziek op basisschool De Schalm in Vught en werk ik met Mary-Ann aan verschillende basisschoolprojecten in deze regio.

Naast dat alles schrijf ik muziek en arrangementen in opdracht.Contact

Email: Mary-Ann Schonk

Mobiel: 06 29 34 52 27

 

Email: Jacques Noyons

Mobiel: 06 204 15 478

 

Email: Onze Musical

Stuur gerust een mailtje

Email: voor privacy issues:

privacy@onzemusical.nl

 

kvk-nr: 172 45 903

btw-nr: NL 0011 39441 B41

iban-nr: NL87 RABO 0311 6903 35Foto's op de website zijn van VLA fotografie; Judith Baas, Vione van Leeuwen, Ton Stappers en Jos Kaldenhoven.

Filmpjes op de site van eerdere producties van Mary-Ann en Jacques, ook bij andere organisaties elders in Brabant. Filmpjes: Imageline.

 

Voor alle leeftijden vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool zijn we met Onze Musical in september 2016 van start gegaan in Vught. Voorheen waren we jarenlang verbonden aan MiK.

 

 

Naar Instagram
Naar Instagram