Facebook

Dapper. Het gaat jullie lukken. Jammer dat het zo soms loopt. Jullie zijn een top duo Mary-Ann Schonk-meeuwsen en Jacques Noyons. Daar twijfel ik niet aan. Komt wel goed, nu helemaal op jullie manier!!!!! En mocht er iets voor 20-ers komen: i'm in! 

 

Jullie gaan met jullie positieve energie en professionaliteit een mooie uitdaging aan. Veel succes en plezier toegewenst!

 

Al jaren veruit de beste jeugdmusicals in Vught en wijde, wijde omgeving!

 

Met pijn in mijn hart zie ik mijn allerfijnste collega's vertrekken, maar alle succes gewenst met deze mooie nieuwe uitdaging....!!!!

 

Wat ontzettend jammer dat de kennis en talenten van deze zeer ervaren docenten niet wordt gewaardeerd waardoor zij zich genoodzaakt zien om elkaars door te gaan.
Vught mag zich gelukkig prijzen dat de docenten niet verloren zijn gegaan voor hun dorp.
Dus voor wie zijn / haar kind een rijke opvoeding wil geven; Onze Musical!!!!!

 

Dit kan alleen maar goed gaan

 

 Contact

Email: Mary-Ann Schonk

Mobiel: 06 29 34 52 27

 

Email: Jacques Noyons

Mobiel: 06 204 15 478

 

Email: Onze Musical

Stuur gerust een mailtje

Email: voor privacy issues:

privacy@onzemusical.nl

 

kvk-nr: 172 45 903

btw-nr: NL 0011 39441 B41

iban-nr: NL87 RABO 0311 6903 35Foto's op de website zijn van VLA fotografie; Judith Baas, Vione van Leeuwen, Ton Stappers en Jos Kaldenhoven.

Filmpjes op de site van eerdere producties van Mary-Ann en Jacques, ook bij andere organisaties elders in Brabant. Filmpjes: Imageline.

 

Voor alle leeftijden vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool zijn we met Onze Musical in september 2016 van start gegaan in Vught. Voorheen waren we jarenlang verbonden aan MiK.

 

 

Naar Instagram
Naar Instagram