· 

Einde van het jaar 2018

Cast 1/2 geen les op woensdag 19 december

Cast 1/2 heeft geen les op woensdag 19 december. Het heeft alles te maken met de kerstvieringen op de scholen.

De leerlingen mogen hun les inhalen op donderdag de 20ste.

mogelijkheid 1: 16.45-18.15

mogelijkheid 2: 18.15-19/45

Je hoeft dat niet aan te melden; we zien het wel gebeuren!

Als het lukt om bij een van de twee lessen aan te haken is dat wel fijn om niet achterop te raken.

Kaartverkoop van start.

De kaartverkoop is van start gegaan op 16 december om 10.00u 

Binnen het uur waren de eerste 250 kaarten al verkocht! Dat is een record. We hopen dat we de zalen allemaal vol zullen krijgen want hoe leuk is het om voor een volle en enthousiaste zaal te spelen. Kaarten zijn te koop via onze ticketshop.

De kaarten komen dan via de mail naar u toe. 

Let op: Bij hotmail en gmail accounts willen de kaartjes wel eens in de spambox verdwijnen. Geen nood want als ze zijn betaald kan ik ze altijd weer tevoorschijn toveren.

Als er iets mis is gegaan met de aankoop: verkeerde dag of verkeerde plaatsen, dan kunt u het beste contact opnemen met ticketkantoor. Zij kunnen de kaarten ruilen, terugnemen, opnieuw in omloop brengen etc. 

We kunnen nu al bijna niet meer wachten op een reeks van 12 voorstellingen in juni 2019

Voorbereidingen in volle gang!

Vanaf het moment dat het script klaar was zijn de voorbereidingen in volle gang. Ankie van de Meerendonk is druk bezig met het ontwerpen en maken van de kostuums. Een flinke klus: heksen, muizen, gnoebels.... Tja hoe maak je nou gnoebels.... 

De decorbouwer, licht en geluidontwerpers zijn op de hoogte gebracht van het script en gaan aan de gang met hun ideeën. De eerste scenes ontstaan tijdens de repetities en de helft van de liedjes is in ontwerp klaar.

We zijn al dicht in de buurt van het jaar 2019. Nog zo'n vijf en een halve maand voor aanvang.

Spannend!

Kerstvakantie

Vanaf 24 december is het kerstvakantie.

We beginnen weer op 9 en 10 januari 2019.

Graag willen Edith, Mary-Ann en Jacques jullie allemaal een hele fijne kerstvakantie wensen met mooie feestdagen en alvast een fijn begin van een nieuw jaar.

 

Als je in de vakantie tijd hebt om het script eens goed door te lezen zou dat fijn zijn.

Sponsoring en subsidie

In 2018 hebben we een mooi bedrag van de Rabobank Clubactie ontvangen. Dank je wel eenieder die op ons heeft gestemd! Dank je wel Rabobank!

 

En verder hebben we een mooie bijdrage gekregen van Stichting Goudhaantje Vught. Een nalatenschap van een Vughtenaar die het jaarlijks rendement schenkt aan mooie doelen voor de Vughtse Jeugd. Erg blij mee!

 

En last but not least zijn we erg gelukkig met de ondersteuning van de gemeente Vught. We voldoen aan alle voorwaarden die gesteld werden aan deze subsidie. Het wordt daarmee weer mogelijk om een prachtige voorstelling voor te bereiden.

 

Dank, dank, dank!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Email: Mary-Ann Schonk

Mobiel: 06 29 34 52 27

 

Email: Jacques Noyons

Mobiel: 06 204 15 478

 

Email: Onze Musical

Stuur gerust een mailtje

Email: voor privacy issues:

privacy@onzemusical.nl

 

kvk-nr: 172 45 903

btw-nr: NL 0011 39441 B41

iban-nr: NL87 RABO 0311 6903 35Foto's op de website zijn van VLA fotografie; Judith Baas, Vione van Leeuwen, Ton Stappers en Jos Kaldenhoven.

Filmpjes op de site van eerdere producties van Mary-Ann en Jacques, ook bij andere organisaties elders in Brabant. Filmpjes: Imageline.

 

Voor alle leeftijden vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool zijn we met Onze Musical in september 2016 van start gegaan in Vught. Voorheen waren we jarenlang verbonden aan MiK.

 

 

Naar Instagram
Naar Instagram