We wachten nog heel even af om te weten hoe en voor hoeveel we kunnen uitvoeren in juni 2021. Houd deze pagina in de gaten!

Kaartverkoop

Let op!! als de tickets er na een paar uurtjes nog niet zijn neem dan even contact op met Jacques (email) of bel 06 20415478 maar check vooral eerst even de spambox. In een enkel geval kan het zijn dat ze daar in terecht zijn gekomen.

(vooral hotmail en gmail accounts). Ik zorg ervoor dat het alsnog helemaal goedkomt!!

Dit jaar kies je bij de koop van je kaartjes gelijk je plaats (stoel) in de zaal. Hiermee is je plaats definitief gereserveerd.

 

TIP!! (vooral voor hotmail en g-mail accounts) Als u het e-mailadres tickets@ticketkantoor.nl toevoegt aan uw contacten dan is de kans kleiner dat de kaartjes in uw spambox terecht komt. (Helaas geen garantie)

 

Stoelkeuze: De werkwijze is als volgt; u kiest de voorstelling naar keuze en selecteert het aantal kaartjes om te bestellen. Dan mag er op de plattegrond worden geselecteerd op welke plek men wil zitten en loopt vervolgens het normale bestelproces door. Die plekken zijn dan gereserveerd en niemand anders kan ze nog kiezen. Op ieder kaartje komt te staan op welke plek (rij- en stoelnummer) men recht heeft. Ook bij het scannen van de kaartjes komt het rij- en stoelnummer in beeld.

Rij en stoelnummer kan worden bekeken door zonder te klikken even op een stoelplaats te blijven staan. De meeste browsers ondersteunen dat. Anders even tellen: vanuit de zaal linksvoor (dichtbij het podium begane grond) is rij 1 stoel 1

Geen internet bankieren? Als u niet kunt betalen met Ideal dan kunt u contact opnemen met Jacques Noyons. Hij koopt voor u de kaarten aan en rekent ze met u af op de manier die u wenst. telefoon: 06 204 15 478 of email

Hoe zit het met de casten en de kleurgroepen? Alle kinderen uit de groepen 6-7-8 (bs) zijn ingedeeld in een cast: cast 1/2 (de woensdaggroep), cast 3 (donderdagmiddag 16.45-18.15) en cast 4 (donderdagavond 18.15-19.45). De casts spelen alle A en B voorstellingen. (Bijvoorbeeld cast 1/2 A en 1/2 B) In de ene groep spelen ze in het ensemble en in de andere groep een rol(letje) Zie daarvoor de indeling die u in de mail heeft gekregen. De beginners en tussengroepen worden aangegeven door een kleur: Beginners: geel en Tussengroep: groen, rood en blauw. Bij het kopen van een kaartje kijkt u dus naar A of B en naar de kleur van de beginners of tussengroep (indien van toepassing).

Als het niet helemaal duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met met Jacques Noyons: telefoon: 06 204 15 478 of email
Contact

Email: Mary-Ann Schonk

Mobiel: 06 29 34 52 27

 

Email: Jacques Noyons

Mobiel: 06 204 15 478

 

Email: Onze Musical

Stuur gerust een mailtje

Email: voor privacy issues:

privacy@onzemusical.nl

 

kvk-nr: 172 45 903

btw-nr: NL 0011 39441 B41

iban-nr: NL87 RABO 0311 6903 35

postadres:

Maijweg 1-b

5211 AA  's-Hertogenbosch


Foto's op de website zijn van VLA fotografie; Vione van Leeuwen, Ton Stappers en Jos Kaldenhoven.

Filmpjes op de site van eerdere producties van Mary-Ann en Jacques, ook bij andere organisaties elders in Brabant. Filmpjes: Imageline.

 

Voor alle leeftijden vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool zijn we met Onze Musical in september 2016 van start gegaan in Vught. Voorheen waren we jarenlang verbonden aan MiK.

In mei start een korte cursus voor kinderen uit groep 3.

 

Je kunt je inschrijven voor de musical of voor een gratis proefles.

In Vught voor de voorstelling: Met Open Ogen.

Naar Instagram
Naar Instagram