Nieuws

1-07-2020. Komend schooljaar spelen we 'Met Open Ogen' zie meer info op of via de homepagina.


5-7-2019 De volgende productie wordt: De Koning Van Katoren van Jan Terlouw


4-7-2019 Vandaag is de terugkomdag na een reeks van 12 geweldige voorstellingen van Heksen


23-6-2019 Heksen had een zaalbezetting van 95%; een geweldig resultaat!!


1-6-2019 De voorbereidingen voor Heksen zijn in volle gang.


27-1-19 vanaf vandaag zijn we ook vindbaar op instagram


29-1-19 Elzenburg heeft een nieuw adres: Lidwinastraat 12C 5262 EP Vught


20-12 De kaartverkoop is van start en in de eerste 3 dagen zijn er al 650 kaarten (zo'n 40%) van de kaarten verkocht.


15-12 Het jaar loopt ten einde en we zijn nu stevig op weg naar de uitvoeringen in juni 2019 We zijn daarbij ondersteund door stichting Goudhaantje Vught met een mooi bedrag om dit mogelijk te maken.


8-11 Het script is klaar en de rollen zijn verdeeld. we hebben weer gekozen voor een dubbele bezetting waarbij de kinderen (in de meeste gevallen) 2 keer spelen in een rol en twee keer spelen als ensemble. Niet iedereen kan natuurlijk de rol krijgen die ze graag willen maar wij hebben met de grootste zorgvuldigheid geprobeerd de beschikbare rollen bij de juiste persoon te krijgen. Het gaat een mooie voorstelling worden!


1-11-2018 Vandaag is Fenna Riedstra op bezoek en leest met de kinderen het script. Het script is in eerste versie klaar en er wordt nu hard gewerkt om de tweede en definitieve versie af te ronden.


4-10 We kregen vandaag van de Rabobank in het kader van de Clubkas campagne een mooie cheque van ruim 280 euro. Rabobank dank je wel en wat een mooie actie!


28-9 We krijgen van de gemeente de gevraagde subsidie. Daarmee wordt het mogelijk om sowieso in de komende twee jaren de shows te maken die we graag willen maken. In de beoordeling staat de volgende conclusie (en daar zijn we best een beetje trots op..)

"De aangevraagde subsidie wordt volledig aan subsidiabele activiteiten besteed. Onze Musical vraagt een bescheiden bedrag aan subsidie. De organisatie is klein, erg betrokken en efficiënt. Dit soort aanvragen sluiten goed aan bij de doelstelling van het beleid."


7-8-2018 we hebben een gesprek gehad met Lotte Kok over de bewerking van Heksen tot musical van dit seizoen. We hebben daarmee een startsein gegeven aan het nieuwe seizoen. Welkom Lotte en veel succes met de bewerking.


2-7 2018, Vandaag hebben we via Almo Antwerpen van een rechterbureau uit Londen gehoord dat we 'Heksen' van Roald Dahl mogen bewerken naar een musical voor Onze Musical. Superblij dat het eindelijk rond is!


3-6 We zijn van start gegaan met een paar mooie voorstellingen in het eerste weekend van cast 4 en 1. Enthousiast publiek en de kinderen voelen zich een ster. Terecht! goed gedaan. We kunnen niet wachten op de volgende uitvoeringen.

toi toi toi allemaal.


27-5 Een vol programma gedraaid in Elzenburg met alle kinderen in het generale weekend. Super hard gewerkt allemaal. Op naar de premières vanaf 1 juni. iedereen toi toi toi!


20-5 Stilte voor de storm.... Nog een paar dagen en de ombouw van Elzenburg begint: licht, tribune, geluid, podium, grimeruimte, gezonde snacks, kostuums, laatste repetities op toneel, promotie, kaartverkoop, publiek, foyer, kaarten scannen, iedereen klaar en KNALLEN MAAR!!!


17-5 de tweede les van de mini's zit er al weer op. Het gaat super! De kinderen leren heel snel en zover we kunnen zien vinden ze het super leuk. Zin in de volgende lessen!


27-4-18 Vanaf vandaag hebben we een blogpagina met hoofdzakelijk nieuws uit de nieuwsbrief. uiteraard kun je hier ook je commentaar kwijt.


8-4-18 We hebben een mini-optreden gedaan bij de opening van DePetrus. Een kleine vooruitblik op onze musicaluitvoeringen vanaf 1 juni in Elzenburg.


28-2-18 Vandaag waren we van de partij bij de uitmarkt van Vught in Rozenoord. Leuke avond en weer veel mensen ontmoet die mogelijk iets voor Onze Musical zouden kunnen betekenen. Volgend jaar weer maar dan ook met een optreden van een van onze groepen.


23-11 Op 1 december gaat de kaartverkoop open. Vóór die tijd krijgen alle ouders/kinderen uit cast 1-2-3-4 een mailtje met daarin de verdeling van de A en B cast. 


26-10 Gisteren en vandaag zijn de rollen verdeeld voor De Tovenaar van Oz. Spannend moment natuurlijk!

Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om met de a&b constructie (per cast) iedereen mee te nemen in de verdeling van een tekst en/of solo rol(letje).

Veel belangrijker is dat we iedereen een leuke en leerzame tijd aanbieden waarin de kinderen zich op het gebied van muziektheater en de daaruit volgende vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Veel plezier allemaal met de verdere opbouw van De Tovenaar van Oz.


14-9 Vanaf nu kan er worden ingeschreven op 'Niels' voor jongeren vanaf de middelbare school tot ongeveer 18


7-09 En we zijn zijn weer onderweg. The Yellow Brick Road naar de uitvoeringen in juni. Superleuk, vier casten, een tussengroep en een grote groep beginners.


31-08 We zijn volop bezig met de indeling van de groepen. De aanmeldingen voor de casts zijn zo groot dat we hebben besloten om er 4 casts van te maken. Superfijn maar er zijn wel een paar lestijd veranderingen nodig. check ons lesrooster.


15-7 Zomervakantie voor Onze Musical

 


1-7 Premiere van de voorstelling A Night At  John's In Elzenburg is prima verlopen. op 2-7 nog een voorstelling om 20.00u en dan is het seizoen Onze Musical klaar. Op naar een nieuw seizoen!! Alle medewerkers bedankt voor 'n paar schitterende weken in Elzenburg. 


27-6 De voorstellingen van De Blauwe Maansteen zijn voorbij. Op het programma staan nog de uitvoeringen van A Night At John's voor 1 en 2 juli


19-6 Maandag na de eerste reeks van 7 uitvoeringen... Moe maar voldaan!! Wat een enthousiasme bij de kinderen, de ouders, het publiek... Heerlijk!!

Iedereen alvast heel erg bedankt voor de moeite die je hebt genomen om Onze Musical te ondersteunen. Op naar de volgende 5 voorstellingen en de musical A Night At John's op 1 en 2 juli


31-5 Vandaag van de gemeente Vught gehoord dat zij Onze Musical financieel gaan ondersteunen. 


13-5 kaartverkoop voor A Night at John's is gestart via onze website. 1&2 juli in Elzenburg


8-5 a.s. woensdag beginnen we voor het eerst met onze mini-cursus voor kinderen van groep 2 en 3 van de basisschool

we hebben er zin in!!


12-4 Wij bevelen graag 2-stage musical uit Rosmalen en Musical Intermezzo uit Vught aan voor de ClubKasActie van de Rabobank 2017. allebei veel succes!!


8-4 Vandaag is bekend geworden dat de nieuwe voorstelling van Onze Musical voor kinderen in Vught De Tovenaar van Oz is geworden. Yvon Haan is begonnen met schrijven aan een geheel nieuwe versie van dit prachtige en bekende verhaal. Natuurlijk komen alle figuren uit dat verhaal voor in deze nieuwe versie en zal de musical worden voorzien van nieuwe swingende muziek. zie ook verder op onze website.


8-4 Gisteren is weer een nieuwsbrief uitgekomen en gestuurd naar de ouders en leerlingen van onze groep in Vught.


16 -3 Op donderdag 23 maart verlengen we de repetitie van cast 3 met een half uur. we halen daar een stukje gemiste repetitie van de donderdag voor carnaval in.

Op 30 maart repeteren de beginners en tussen groep tijdens hun lestijden samen met cast 3.

de aangepaste lestijd voor cast 3 is op 30 maart van 16.00u tot 17.30u

We repeteren dan met name de scene van Magoggeltje en de visjes.


22-2 Morgen, 23 februari verzorgen Mary-Ann en Jacques 2 presentaties van hun muziektheater project op basisschool Het Molenven in Vught. De kinderen van unit 2 en 3 (zo'n 180) zijn 6 weken bezig geweest om deze leuke presentatie voor te bereiden. Veel plezier en succes allemaal!!


9-2 YES! 400 likes op onze facebookpagina. Dank je wel allemaal.


4-2 De eerste uitvoering op 14 juni (cast 1) is uitverkocht! 


2-2 volgende week meer info over de (openbare) verkoop van de kaartjes voor de Blauwe Maansteen. PR via facebook, instagram en twitter.


2-2 In Schijndel gaan we van start met een theatergroep voor kinderen van de basisschool. We starten in het voorjaar (juni) en de voorstellingen zijn gepland in september 2018. zie voor meer info: jeugdgroep Schijndel


15-01 We gaan van start met een Mini-cursus voor de allerkleinsten (groep 2-3 basisscholen Vught e.o.) check het aanbod.

Een korte cursus van 8 lessen.


07-01 De kaartverkoop gaat beginnen op 16 januari. Vóór die tijd krijgen de ouders/verzorgers uiteraard precies door in welke uitvoeringen de kinderen spelen. Deze informatie zal worden gestuurd via de nieuwsbrief.

kaarten kopen kan via onze ticketshop.


27-12 We gaan in Schijndel  starten met een musicalgroep voor de basisschoolleeftijd.

De voorstellingen gaan spelen in het najaar van 2018. De start van de repetities is vanaf juni 2017.

De audities zijn in het voorjaar van 2017. Inschrijven kan via het menu aanmelden of klik hier.


22-12 De les: A Night at Johns gaat 23 december niet door. Voor iedereen Fijne Feestdagen en een goed begin van 2017


17-12 De lessen zijn een beetje anders in de laatste week voor de kerstvakantie. Het heeft alles te maken met de kerstdiners, kerstmarkten etc op de verschillende basisscholen. Op donderdag 22 dec is er een inlooples voor alle casten en de tussengroep van 17.00 tot 18.00

De andere lessen in Vught vervallen behalve de les voor de beginners op donderdag om 16.00u. Die gaat gewoon door volgens schema.


10-12 De rollen zijn verdeeld en iedereen is nu druk bezig met het instuderen van de eerste scenes en liedjes.

Emile van Geene, al jarenlang onze trouwe toneelmeester is op bezoek geweest in Elzenburg en de eerste ideeën voor de voorstellingen meegemaakt. In juni zal hij er weer bij zijn om back-stage alles in goede banen te leiden.

Ondertussen wordt achter de coulissen door Paree Audio en Jn'P hard gewerkt aan de technische tekeningen voor Theater Elzenburg. Licht, geluid, theaterdoeken, tribune etc. Het wordt prachtig!


11-11 We komen in de komende week met de rolverdeling!


31-10/ 1-11 Workshops grime: 'Zombie wonden maken'. Zo'n 65 kinderen hebben meegedaan aan deze leuke workshop en de resultaten waren even verbluffend als angstaanjagend. kijk voor de foto's maar even verder op onze website.


29-10 Komende maandag en dinsdag zijn er (grime) workshops 'zelf wonden maken' olv Chris Janssen voor iedereen die zich heeft opgegeven uit cast 1-2 of 3. aanvang 16.00u - 17.30


3-10 Het script is klaar en moet nu naar de drukker. In de week voor de herfstvakantie krijgt iedereen een script. Ook de beginners krijgen er dit jaar een om met hun ouders het verhaal te kunnen doorlezen. Uiteraard gebruiken we het script ook in de lessen. Dank je wel Yvon Haan voor je mooie werk. De bedoeling is dat je het script elke les meeneemt. Een potlood of pen is ook handig om aantekeningen te kunnen maken. Je mag je script naar eigen idee versieren!


21-9 Inmiddels al weer een paar weken op weg... De kinderen (en hun ouders) zijn al een klein beetje gewend aan de nieuwe locatie Elzenburg. De eerste liedjes zijn ingestudeerd en elke week doen we diverse speloefeningen. Het script komt binnenkort. Mary-Ann en Jacques zijn erg in hun nopjes met de repetitieruimte.


7,8 en 9 september 2016 zijn we gestart met diverse groepen in Vught en Schijndel.


4-9: We gaan deze week van start met de lessen in Vught en Schijndel. Spannend momentje. Nog even de laatste dingetjes regelen en we gaan los.

We hebben er zin in!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Email: Mary-Ann Schonk

Mobiel: 06 29 34 52 27

 

Email: Jacques Noyons

Mobiel: 06 204 15 478

 

Email: Onze Musical

Stuur gerust een mailtje

Email: voor privacy issues:

privacy@onzemusical.nl

 

kvk-nr: 172 45 903

btw-nr: NL 0011 39441 B41

iban-nr: NL87 RABO 0311 6903 35

postadres:

Maijweg 1-b

5211 AA  's-Hertogenbosch


Foto's op de website zijn van VLA fotografie; Judith Baas, Vione van Leeuwen, Ton Stappers en Jos Kaldenhoven.

Filmpjes op de site van eerdere producties van Mary-Ann en Jacques, ook bij andere organisaties elders in Brabant. Filmpjes: Imageline.

 

Voor alle leeftijden vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool zijn we met Onze Musical in september 2016 van start gegaan in Vught. Voorheen waren we jarenlang verbonden aan MiK.

In mei start een korte cursus voor kinderen uit groep 3.

 

Je kunt je inschrijven voor de musical of voor een gratis proefles.

In Vught voor de voorstelling: Met Open Ogen.

Naar Instagram
Naar Instagram