· 

Nieuwskrant van Onze Musical

Dag allemaal,

 

Wat een bijzondere situatie dat we elkaar een tijdje niet gaan zien vanwege de rare situatie met het coronavirus.

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en dat je het, ondanks dat het saai is dat je niet naar sport, musical en school toe te kunt, toch een beetje gezellig kunt maken.

 

De meesten zullen toch ook schoolwerk hebben en wat meer tijd hebben om te lezen, een film te kijken, lekker te chillen, met een zak chips voor de t.v. hangen of te gamen en met de hond te wandelen...

 

Voor ons is het ook saai natuurlijk, binnenkort zouden we een voorstelling hebben in Rosmalen maar die gaat niet door. (de Blauwe Maansteen die we een paar jaar geleden hebben gespeeld)

Mary-ann, Edith en Jacques zijn wel nog steeds druk om al een heleboel dingen vooruit te regelen, zoals  de orkestbanden maken, vergaderen (online) met Elzenburg over hoe we het precies gaan doen, maar ook kostuums, grime, geluid, licht en decor besprekingen allemaal via FaceTime.

We proberen om, als we straks weer kunnen beginnen, met alles al helemaal klaar te zijn zodat we alle tijd hebben om met jullie alles nog eens goed voor te bereiden.

Misschien gaan we wat extra tijd besteden aan repeteren zodat we nèt zo goed als anders klaar zijn voor de voorstellingen.

 

Je kunt zelf ook wat doen!

Op de website staan al heel wat liedjes die je kunt oefenen en die worden bijna elke dag aangevuld. Jacques heeft er even bijgezet op welke bladzijde van het script de liedjes staan; dat zoekt wat gemakkelijker. (Tip van Jara uit cast 3)

Het slotlied wat jullie nog niet kennen staat er ook op; ingezongen en niet ingezongen.

We zijn natuurlijk heel benieuwd wie straks het lied al kent!!

klik hier om te oefenen. (je ouders weten het wachtwoord)

 

 

Netjes 1,5 meter uit elkaar.
Netjes 1,5 meter uit elkaar.

 

Maar natuurlijk is het ook slim om alle teksten die je moet zeggen goed uit je hoofd te leren zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Voor ons is dat ook gemakkelijk en schieten we heel snel op.

Voor alle zekerheid staat er een digitaal script op dezelfde oefenpagina.

 

En dan ook leuk voor iedereen om te doen:

maak een leuke foto en stuur die naar info@onzemusical.nl en laat zien hoe je je vermaakt tijdens deze bijzondere dagen en/of schrijf er een leuk verhaaltje bij.

Wij zetten hem dan op een speciale pagina van de website zodat iedereen elkaar nog een beetje kan zien.

We zijn benieuwd naar de verhalen en de foto's.

 

Heel veel groetjes van Mary-Ann, Edith en Jacques

We hopen tot heel gauw!!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Email: Mary-Ann Schonk

Mobiel: 06 29 34 52 27

 

Email: Jacques Noyons

Mobiel: 06 204 15 478

 

Email: Onze Musical

Stuur gerust een mailtje

Email: voor privacy issues:

privacy@onzemusical.nl

 

kvk-nr: 172 45 903

btw-nr: NL 0011 39441 B41

iban-nr: NL87 RABO 0311 6903 35



Foto's op de website zijn van VLA fotografie; Judith Baas, Vione van Leeuwen, Ton Stappers en Jos Kaldenhoven.

Filmpjes op de site van eerdere producties van Mary-Ann en Jacques, ook bij andere organisaties elders in Brabant. Filmpjes: Imageline.

 

Voor alle leeftijden vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool zijn we met Onze Musical in september 2016 van start gegaan in Vught. Voorheen waren we jarenlang verbonden aan MiK.

 

 

Naar Instagram
Naar Instagram